Το διαγνωστικό εργαστήριο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτέλεσε ενα πρότυπο κέντρο ιατρικών υπηρεσιών.

Σκοπός της ίδρυσης μας  είναι η προσφορά ευρύτερων επιστημονικών υπηρεσιών στον τομέα της διάγνωσης και της πρόληψης, με την εκτέλεση εξετάσεων ευρέως φάσματος στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Η εμπειρία, η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών του κέντρου εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα προς τους ασθενείς.

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας  τα οποία λειτουργούν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού και ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα ποιοτικού ελέγχου.

Στο εργαστήριο λειτουργούν τα εξής τμήματα: Μαγνητικός Τομογράφος 1.5 Tesla, Αξονικός Τομογράφος, Υπερηχοτομογράφος, Έγχρωμο Triplex Αγγείων, 4D ανασυνθέσεις. Επίσης το κέντρο διαθέτει Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο, Μέτρηση  Οστεοπόρωσης και Πλήρες Ακτινολογικό. Επιπλέον λειτουργεί και Μικροβιολογικό Εργαστήριο.

Στο βιοπαθολογικό εργαστήριο εκτελούνται όλες οι αιματολογικές, βιοχημικές, μικροβιολογικές και ανοσολογικές εξετάσεις. Επίσης πραγματοποιούνται καθημερινοί εσωτερικοί ποιοτικοί έλεγχοι καθώς και εξωτερικοί έλεγχοι ποιότητας όπου συμβάλλουν στην αξιοπιστία των αναλύσεων.

Η άρτια κατάρτιση και εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού καθώς και η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση σε όλες τις εξελίξεις της ιατρικής σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας. Το εργαστήριο είναι προσαρμοσμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου ISO 9001:2008.

Κλείστε Ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε το ραντεβού. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.