Το  διαγνωστικό κέντρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ δίνοντας μεγάλη βαρύτητα  στην ποιότητα των υπηρεσιών του και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 (αριθμός πιστοποιητικού 02 100 0142/20) για Διενέργεια Διαγνωστικών Εξετάσεων και Κλινικών Εργαστηριακών Αναλύσεων.

Το διαγνωστικό κέντρο πραγματοποιεί καθημερινούς εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους, καθώς επίσης συμμετέχει και σε εξωτερικούς ελέγχους ποιότητας  που διασφαλίζουν την ορθή λειτουργία και την ελάχιστη δόση ακτινοβολίας των μηχανημάτων. Ο Εξωτερικός Ποιοτικός Έλεγχος είναι παγκοσμίως ο μοναδικός αποδεκτός τρόπος επιβεβαίωσης των αποτελεσμάτων των κλινικών αναλύσεων και τα πορίσματά του μας οδηγούν σε σημαντική βελτίωση αυτών. Για το λόγο αυτό συμμετέχει στις παρακάτω  κατηγορίες εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ανοσολογίας, Πήξης, Ούρων και Ειδικών Πρωτεϊνών.

Η άρτια κατάρτιση και η εμπειρία των επιστημόνων που στελεχώνουν το κέντρο, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση σε όλες τις εξελίξεις της ιατρικής, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο και συνεχώς ανανεούμενο εξοπλισμό και τις άριστες συνθήκες εξυπηρέτησης διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας.

Κλείστε Ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε το ραντεβού. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.